Liian paljon tekemistä "irl" dvs.oikeassa elämässä, joten sijaistoiminnot kohdistuvat "turhanpäiväiseen" keräilykohteiden tarkasteluun, puunaamiseen, järjestämiseen jne. sekä vihdoin ja viimein keräilyblogin päivitykseen!!

Sain käännettyä asunnon ylös alaisin (kun oikeasti pitäisi joka paikka olla putsputs kahvittelua varten) ja kaivettua mielestäni kaikki pez-annostelijat piiloistaan. Ne on nyt kuvattu ja lajiteltu koneelle ja pussitettu suuriin pahvilootiin varastoa varten. Sitten alkaakin tämä hiuksia nostattava, joskin mielenkiintoinen osuus eli milloin mikäkin on julkaistu. 

Vaan kunpa se olisikin niin helppoa... Taidan kääntyä Suomen Pez-foorumin superaivojen puoleen omine ongelmineni. Miten voi olla, että löytyy varpaalliseja pezejä vuodelta ´78, kun varpaat tulivat Eurooppaan vuonna 1984 (Usaan 1987)? Käykö joku varvastonttu kiusallaan vaihtamassa pezeihin jalan? Koska www.pez.com- sivun mukaan kyseisiä päitä ei ole tuon vuoden jälkeen edes julkaistu. Ärskis! Otapa tästä nyt selvää... Ja tähän vielä soppaa hämmentämään sellaisia pezejä,joita ei löydy lainkaan koko sivustolta. Ei löydy, vaikka kuinka monta kertaa selaat vuosikymmenet läpi. Niinpä niin, mikäs kirosana sieltä luiskahti :D

Noo, jahka tästä pezkasasta päästään,niin siirryn kumiankkoihin ja sitten olisi vielä kahvikupit. Onpa tässä vuosien hiljaiselon aikan tullut lisääkin keräilykohteita. Täytyyhän niistäkin kuvia laittaa sitten ajan kanssa. Henkipullot ovat yksi sellainen, joka on nyt meillä ns. kuuminta hottia ja norsupankit. Valokuvia varmasti jopa ennen tätä joulua :D

vanhukset.jpg

tässä nyt ensin edes yksi kuva. Väiski on varpaaton vuodelta 1978, mutat sivuston mukaan niin ovat Repe Sorsakin ja Speedy Gonzales samalta vuodelta- ja molemmilta löytyy lisäksi päästä vuosilukukin. Mutat mikä selittää varpaat? Varvastonttuko ;)